Výsledky turnaje 12.9.2015 v Šerkovicích

27.09.2015 15:02

18. turnaj - 12.9.2015 Šerkovický pétanque -  září 2015.

V sobotu 12.9.2015 se uskutečnil  otevřený turnaj dvojic pro děti i dospělé v pétanque „Šerkovické koulení – Loučení s prázdninami“ ve kulturně-sportovním areálku v Šerkovicích. V pořadí již 18. turnaje se zúčastnilo 33 soutěžících dvojic - 25 párů dospělých a 8 párů dětí.

     Sobotní příjemné pozdněletní  počasí dovolilo odehrát plánovaná kompletní 4 kola turnaje, celkem 64 zápasů na kvalitně připravených hracích plochách.

     Ve čtyřkolovém petanquovém klání v kategorii dětí zůstala neporažená pouze vítězná dvojice Hanka Senohrábková a  Roman Dolíhal ze Šerkovic.

     V kategorii dospělých prošly turnajem bez jediné porážky první dvě dvojice: Dana a Marko Buterinovi z Tišnova a brněnská dvojice Jarmila a Ladislav Rilichovi.

          Konečné celkové výsledky dospělých:

     1. Dana a Marko Buterinovi   (Tišnov)

     2. Jarmila a Ladislav Rilichovi (Brno)

     3. Radek a Zdeněk Smolíkovi (Šerkovice/Lomnice u T.)

     4.-5. Vasil Bilak, Vladimír Ševeček (Brno)

     4.-5. Pavel Pfeffer - Martina Křičková  (Brno)

     6. Ivana Štrublová - Josef Šlesinger (Brno)

     Kategorie dětí – konečné pořadí:

     1. Hanka Senohrábková -  Roman Dolíhal (Šerkovice)

     2. Tomáš Kubíček – Vojta Tesař (Šerkovice)

     3. Gabriela Štrublová - Josef Pacula  (Brno)

     4. Jan a Jakub Smolíkovi       (Šerkovice)

     5. Natálie Floriánová a Nikola Veselá  (Šerkovice)

     6. Adéla Veselá, Eliška a Veronika Šediovy  (Šerkovice)

     Medaile se symboly pétanque a věcné ceny pro všechny soutěžící věnovala Obec Šerkovice a další sponzoři akce (Stavby Tesař s.r.o., MONTENERGO                BRNO, STYLESPORT s.r.o. – Renata Zámečníková, NEJEZ-STAVITEL, Vinárna a bar Jungmanka, Výroba bramborových lupínků Šerkovice…), SIKA CZ,        PILA KUPKA, manželé Škrobákovi, Ivana a Pavel Novákovi.

     Turnaj proběhl v příjemném prostředí sportovního areálu v Šerkovicích. Již devět let je příležitostí k přátelskému setkávání příznivců této hry nejen z                    blízkého okolí a v pořadí již celkově osmnáctý turnaj pořádaný od roku 2007 v Šerkovicích se vydařil. Zájemci o tuto zajímavou hru se v Šerkovicích setkají        o  opět příští rok v již tradičních termínech - v červnu a září.

     Za pořadatele Miroslav Randuch, foto:Hanka Floriánová

Zpět