Výsledky Šerkovického koulení 18.6.2016

22.06.2016 18:23

19. turnaj – 18.06.2016 výsledky 

fotky jsou na https://fotoalba.centrum.cz/repetetisnov

 

Šerkovický pétanque červen 2016 – 19. turnaj 

Která ze sportovních zábav umožňuje na jednom místě, na jednom sportovišti současně start 5letých dětí až 70letých seniorů? Odpověď zní – pétanque….

Již 19. otevřený turnaj dvojic od roku 2007 pod názvem Šerkovické koulení proběhl v sobotu 18.6.2016 odpoledne ve sportovně-kulturním areále v Šerkovicích.

Turnaje se v příjemném prostředí zúčastnilo téměř 80 hráčů, 39 soutěžících družstev - 30 párů v kategorii dospělých a 9 párů i trojic v kategorii dětí - ze Šerkovic, Tišnova, Brna, Lomnice, Adamova, Zastávky …

Příjemné počasí společně se 24-mi připravenými hracími plochami - „boulodromy“ přispělo k pohodovému setkání příznivců pétanque.

Čtyřkolovým turnajem prošly bez jediné porážky pouze první dvě dvojice: v kategorii dospělých Jakub Cimala - Zdeněk Handl z Brna a v dětské kategorii dvojice ze Šerkovic Hanka Senohrábková a Roman Dolíhal.

Konečné celkové výsledky dospělých:

1. Jakub Cimala - Zdeněk Handl (Brno)

2. Lenka Stará - Yvonne Marečková (Tišnov/Brno)

3. František Mach – Jan Vaščák (Tišnov/Lomnice u T.)

4. David Olbort - René Oulehla (Tišnov)

5. Libor a Ondřej Vítovi (Svatoslav)

6. manželé Rylichovi (Brno)

Kategorie dětí – konečné pořadí:

1. Hanka Senohrábková - Roman Dolíhal (Šerkovice)

2. David Hanák - Petr Bejšovec (Brno)

3. Jakub Smolík - Vojta Krupa (Brno)

4. Gabča Smolíková a Kamila Vyskočilová (Lomnice u T.)

5. Jakub Duchoslav - Tony Tieku (Brno)

6. Jan Botek - Samuel Novotný (Brno)

Medaile se symboly pétanque a drobné věcné ceny pro všechny soutěžící věnovala Obec Šerkovice a další sponzoři akce: Montáže staveb – Květoslav Tesař, Josef Strnad – výroba bramborových lupínků, STYLE SPORT – Renata Zámečníková, SIKA CZ, Ivana a Pavel Novákovi, Vinotéka /Ing. Dana Buterinová, MONTENERGO BRNO, Leoš Nejez – stavitel…

Příznivce této zajímavé hry zveme na další turnaj, který proběhne v září 2016. Více o veškerém petanquovém dění v Tišnově a Šerkovicích: www.repete-tisnov.webnode.cz.

za pořadatele Miroslav Randuch

Zpět